Paasdagen bij VAN ROY KASSEIEN

Open Dagen met Pasen 2018 ! Een waarlijke belevenis met vele eye catchers!

Witte Donderdag, goede Vrijdag, paaszaterdag en Tweede Paasdag geopend!

29, 30, 31 maart en 2 April open van 10 tot 17 uur.

Antieke Bouwmaterialen en tuindecoratie, brocante en curiosa. Historische Bouwmaterialen, eiken balken, doorleefde planken, waaltjes, oude metselstenen, kinderkoppen, Smeedijzeren poorten en hekwerk, gedecoreerde antieke cementtegels, gietijzeren vazen, beelden, tuintafels en tuinbanken. Kroonluchters, lantaarnpalen, Wasbakken, op maat gemaakte tafels en badkamer en keuken meubels, wasbakken, glas in lood gebrandschilderd en prachtige hand gekapte boeddha beelden uit natuursteen.

Winter fair dagen

Hierbij enige informatie over de openingsdagen de komende weken!

De zaterdagen op 16,23 en 30 december zijn wij normaal geopend!

Tweede kerstdag en Oudjaarsdag zijn wij geopend van 10 tot 16 uur!

Deze dagen bieden wij ook volop winteraanbiedingen aan op de; schapenvellen, rendierhuiden, diverse hoorns, louvredeuren, lampen, bankjes, krukjes èn ook op onze prachtige eiken èn teakhouten tafels!

Ook voor de echte bikkels die buiten willen werken bieden wij kortingen aan op de poorten, hekwerken èn diverse stijlvolle verlichtingen! 

Winterfair op Kasteel Marienwaërdt te Beesd 25 nov 2017

We zijn erg vereerd om ons steentje bij te mogen dragen om het landgoed van de Baron in een wintersfeer te dompelen. Wij zullen daar een deel van onze enorme collectie oude bouwmaterialen en tuindecoratie presenteren. In ieder geval zullen de authentieke oude bouwelementen, rendiervellen, huiden,  brandende kachels en vuurschalen bijdragen aan de wintersfeer.

 Wij hopen u daar te ontmoeten!

link Arts en Auto LIVE: https://www.artsenauto.nl/live/