Winterfair op Kasteel Marienwaërdt te Beesd 25 nov 2017

We zijn erg vereerd om ons steentje bij te mogen dragen om het landgoed van de Baron in een wintersfeer te dompelen. Wij zullen daar een deel van onze enorme collectie oude bouwmaterialen en tuindecoratie presenteren. In ieder geval zullen de authentieke oude bouwelementen, rendiervellen, huiden,  brandende kachels en vuurschalen bijdragen aan de wintersfeer.

 Wij hopen u daar te ontmoeten!

link Arts en Auto LIVE: https://www.artsenauto.nl/live/

Tweede paasdag geopend!

Tweede paasdag zullen wij de gehele dag voor u geopend zijn! Dit komt goed uit aangezien wij net een volle vrachtwagenlading nieuwe producten hebben ontvangen! Ook zal er deze dag gebak en drank voor u klaarstaan!

IMG_8060 (1)

Open dagen met hemelvaart en pinksteren!

Met Hemelvaart  en Pinksteren zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Deze dagen geniet u van speciale aanbiedingen. U kunt proeven van een gratis vers eigen gebrouwen speciaalbier van de Hobbybierbrouwerij  ”t Summers Genot’ , die meerdere nederlandse kampioensprijzen heeft gewonnen! Bezoek ons 2 Ha grote terrein met antieke Bouwmaterialen en tuindecoratie.  Neem een kijkje en bezichtig onze nieuwste aanwinsten! U bent van Harte Welkom op 5 t/m 8 Mei en 13 t/m 16 Mei!